Povijest

poslujemo već više od 20 godina
Multidisciplinarni profesionalci

Tvrtka CITUS utemeljena je 1999. godine i od svog početka, pa sve do danas, poslujemo u cijelom svijetu i svoj razvoj temeljimo na vlastitim inovacijama.

CITUS je Microsoft Silver Certified Partner koji se bavi savjetovanjem, projektiranjem, razvojem i implementacijom mobilnih i cloud IT rješenja.
U svom dosadašnjem radu, diljem svijeta, osvojili smo preko 60 nagrada za inovacije u ICT-u (SAD, Velika Britanija, Kanada, Rusija, Tajvan, Malezija, Koreja, Poljska, Hrvatska itd.) koje smo pretvorili u uspješne proizvode.
Svoj rad baziramo na naših pet patenata s područja ICT-a.
Proglašen smo Nacionalnim pobjednikom u kategoriji Innovation, na European Business Awards (EBA) 2016/2017 natjecanju, a na najvećoj američkoj izložbi inovacija i novih tehnologija INPEX 2015, osvojili smo dvije zlatne medalje te nagradu Best Invention of Europe.
Nositelji smo certifikata ISO 9001-2015 za kvalitetu.

Citus
Tomislav Bronzin
osnivač i direktor tvrtke CITUS, inovator i vizionar
Tomislav Bronzin

Tomislav Bronzin autor je pet patenta s područja ICT-a, te je dobio veliki broj zlatnih medalja za inovacije u ICT-u, SAD, Velika Britanija, Kanada, Koreja, Rusija, Tajvan, Hrvatska, Malezija, Rumunjska, Poljska, za svoje inovacije.

Bio je uključen u projektiranje i implementaciju prvih mobilnih rješenja na Microsoftovoj platformi, te razvoj prvih cloud rješenja baziranih na Microsoft Azure, Office365 i PowerBI. Tomislav ima više od 20 godina iskustva u struci, 14 godina za redom nositelj je počasne titule Microsoft Most Valuable Professional, a 10 godina je bio Microsoft Regional Director (2003-2013). Redovni je predavač na Microsoftovim konferencijama poput Microsoft TechEd Europe, WinDays, MS NetWork i MobilityDay, kao i predavač na Visokoj školi za primijenjeno računarstvo te mentor mnogim timovima na različitim projektima.

Jedan je od osnivača Microsoft Community-a u Hrvatskoj, a pomogao je osnivanje istih u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Armeniji i Moldaviji. Član je upravnog odbora INETA Europe - International .NET Association, te je dopredsjednik Udruženja za IT Hrvatske gospodarske komore.